Moje Místo

Jsme lidi, co mají rádi jídlo a ještě víc nás baví jídlo připravovat pro ostatní. Do práce se většinou zapojí celá rodina a kamarádi a vše děláme s láskou k řemeslu a přitom na profesionální úrovni.
max počet lidí
40
velikost prostoru
50 m2
cenová hladina
$$
Kromě zajištění prostoru dokážeme poskytnout jak personál, některou techniku, kompletní catering a dle domluvy i Náš prostor je útulné a prosvětlené místo plné rostlin, které spolu s dobrým jídlem vytváří skvělou atmosféru pro vaši akci.
Příjemné místo pro vaše oslavy, narozeniny, třídní srazy, firemní akce, kurzy, networking, coffebreak, přednášky, press eventy, workshopy či meeting. Pozvěte k nám své přátele či obchodní partnery na večeři, snídani nebo brunch. Či potřebujete prostor pro výstavu či degustaci? Náš prostor je ideální…
Kapacita – 40 míst
NA PŘÁNÍ ZAJISTÍME! Cukrářské výrobky (dorty, zákusky), výzdobu, vaše oblíbené pokrmy.
Vybavení – Wifi, Zobrazovací technika, ozvučení, Parkovaní, podium, klimatizovánozprodukovat celý váš event, který zdokumentujeme krásnými fotografiemi nebo kvalitním videem.
Prohlédněte si náš prostor a nabídku techniky a vybavení, ale ideálně nám zavolejte, abychom zjistili, jestli jsme pro vás vhodný prostor na...
Jsme lidi, co mají rádi jídlo a ještě víc nás baví jídlo připravovat pro ostatní. Do práce se většinou zapojí celá rodina a kamarádi a vše děláme s láskou k řemeslu a přitom na profesionální úrovni.
Nabízíme nápojový catering, kávový catering, cocktailový catering, občerstvení, grilování, rauty apod. Abyste nekupovali zajíce v pytli, tak už máme za sebou spoustu akcí. Naše služby jsme už poskytovali či stále poskytujeme firmám jako jsou Kaprain, POP outlet, Deloitte., Fenix dental, Peppermint digital, Perrier, Le patio group, Behavio labs a další… Stejně tak máme za sebou nespočet svateb, narozeninových oslav a privátních večírků..

vybavení

wifi
klimatizace
projekce

služby

catering
vlastní catering
personál na akci
venkovní prostor
psi vítáni
restaurace / kavárna
bar

účel

školení / workshop
meeting
oslava / večírek
degustace
teambuilding

layout

layoutAttr.name
jednání 20 lidi
Prostorna
Cokoliv s.r.o.
Vlkova 34a, Praha 3
provozovna: Vlkova 36, Praha 3
IČ 10696199
Zapsaná v OR spisová zn.C 215495
vedená u Městského soudu v Praze
Prostor, který vám od 12.12.2020
na tomto webu dáváme, vyplňuje s láskou
Punk Media a Pracovna
Kontakt
mam@prostorna.cz

Michaela Dvořáková
+420 736 762 940