PETROF Gallery

Rekonstrukcí staré výrobní haly vznikly v Hradci Králové nové, reprezentativní prostory pro pořádání nejrůznějších akcí. Naleznete zde jeden z nejmodernějších a největších pianosalonů v Evropě, hudební kavárnu a multifunkční halu s kapacitou až 500 osob.
max počet lidí
500
velikost prostoru
1600 m2
cenová hladina
$$

PETROF Showroom

Moderní prostory showroomu s piany mohou být k dispozici i vám. Uspořádejte svou akci uprostřed jednoho z největších pianosalonů v obklopení mistrovských děl z továrny PETROF pro 50 – 80 osob.

Nabízíme k pronájmu PETROF Showroom, kde jsou umístěná pianina s dominantním balkonem ve tvaru klavíru, prosklený sál Antonína Petrofa s křišťálovým lustrem a klavíry značky PETROF nebo 1. patro nad recepcí.

PETROF Café

PETROF Café nabízí své prostory, které může využít 60 – 80 osob. Moderní prostředí hudební kavárny se skvěle hodí pro vernisáž, oslavu nebo firemní večírek.

Hudební nástroje v kavárně vám jsou k dispozici včetně klavíru PETROF, který nadchne milovníky akustického zvuku. Nabízíme ideální prostředí pro vaše akce spolu s profesionálním cateringem.

PETROF Hall

Budova PETROF Gallery nabízí kromě nejmodernějšího showroomu s piany, stylové hudební kavárny a jednací místnosti také prostory multifunkční haly. Kongresový sál je vhodný na pořádání koncertů, společenských, vzdělávacích a kulturních akcí, či firemních setkání s kapacitou 100 – 500 osob. Sál disponuje nejmodernější audiovizuální technikou.

Halu je možné rozdělit na tři části díky akustickým závěsům a tím získat i menší prostor pro vaše akce. Celé prostory jsou řešeny bezbariérově. Rádi vám zajistíme profesionální catering.

Jednací místnost

Pro akce menšího rozsahu nabízíme reprezentativní prosklenou jednací místnost s kapacitou 18 – 30 osob. Dva profesionální monitory s uhlopříčkou 65 palců nabízejí rozlišení 4K, zvukový komfort zajistí vynikající ozvučení i akustika prostoru. Protihlukové prosklení místnosti vám zajistí klidné prostředí pro jakoukoliv aktivitu.

Pro vaše akce vám rádi zajistíme profesionální catering.

www.petrofgallery.cz

vybavení

wifi
klimatizace
projekce
flipchart / tabule
ozvučení
osvětlení
mobiliář
pódium
sprcha

služby

catering
personál na akci
koordinátor(ka)
technická podpora
focení
natáčení
zvukař
doprovodný program
umíme mnohem víc
vlastní parkování
vhodné pro vozíčkáře
dětský koutek
restaurace / kavárna
bar
konferenční prostor

účel

školení / workshop
konference / přednáška
meeting
svatba
oslava / večírek
tisková konference
koncert / divadlo
promítání / kino
výstava / vernisáž
filmování / focení
módní přehlídka
degustace
teambuilding
volnočasové aktivity
sport
zkušebna
streaming
Prostorna
Cokoliv s.r.o.
Vlkova 34a, Praha 3
provozovna: Vlkova 36, Praha 3
IČ 10696199
Zapsaná v OR spisová zn.C 215495
vedená u Městského soudu v Praze
Prostor, který vám od 12.12.2020
na tomto webu dáváme, vyplňuje s láskou
Punk Media a Pracovna
Kontakt
mam@prostorna.cz

Michaela Dvořáková
+420 736 762 940